מערת הזמן צימרים במטולה לפי שעה
בלוקיישן מיוחד במטולה, לא רחוק מהר החרמון, ממוקמת סוויטת מערה המתאימה לאירוח זוגות לפי שעה, היא מאובזרת באופן מושלם ומציעה ג'קוזי זוגי מפנק... קירות במרקם אבן טבעית בשילוב של גווני בורדו כהים שהופכים את המקום הזה להכי רומנטי שרק אפשר!
מפרט פנימי:
במערת הזמן אפשר למצוא כל מה שיכל להפוך נופש רומנטי בשניים למושלם, ננתחיל בג'קוזי זרמים זוגי שהציבו בפינת החדר, קמין עצים לעונת החורף, מיטה זוגית מפנקת עם כלי מיטה איכותיים במיוחד, מסך טלוויזיה דק בכבלים עם מבחר ערוצי צפייה, פינת ישיבה זוגית ופינת אוכל עם כסאות בר, מטבחון מאובזר בפינת קפה עשירה, מיקרוגל, מקרר וכלי הגשה, חדר רחצה מפנק הכולל סבונים ומגבות נקיות.
בסוויטת בראשית תיהנו מ 2 חדרי שינה, מדובר בסוויטה משפחתית מרווחת עם סלון, טלוויזיה בכבלים וחדר רחצה הכולל מגבות נקיות וסבונים, מטבח מאובזר הכולל פינת קפה, מקרר, מיקרוגל, כלים להגשה ומיזוג אוויר.
כדאי לדעת:
השירות כאן הינו דיסקרטי לחלוטין, מארחי המקום מאפשרים כניסה ותשלום ללא מפגש, חניה צמודה ופרטית.
הזמנת ארוחות ושתיה קרה בתיאום מראש.
שימוש בג'קוזי ספא ובסאונה בתוספת תשלום.